Welcome bij Technics Vingers

Technics Vingers is een audio producent gevestigd in Enschede, Overijssel. Wij helpen klanten door het leveren van topkwaliteit audioproducten die hun projecten naar het volgende niveau tillen. Onze audio experts bieden professionele, betrouwbare en betaalbare audio oplossingen voor bedrijven, muzikanten en organisaties. We verheffen je geluid naar een hoger niveau!


Diensten

Audiobewerking

biedt een breed scala aan technologieën, tools en specialisten om uw audio-opname te bewerken met professionele software en technieken.

Geluidsproductie

biedt professionele productieservices voor elk soort project, met een flexibele aanpak voor elke klant.

Geluidstechniek

combineert de kracht van high-end audioapparatuur met jarenlange ervaring om uw audio-opname naar een hoger niveau te tillen.


Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn producten?

De levertijd hangt af van het product en de locatie. Als uw product op voorraad is, kunt u deze binnen 24 uur verwachten. Neem voor meer informatie contact op met een van onze experts.

Hoe kan ik betalen?

U kunt uw betaling voldoen met een bankoverschrijving of met een creditcard. Neem contact met ons op voor meer informatie over betalingen.

Welke technieken gebruik je?

Wij gebruiken de nieuwste audio-technologieën en software, waaronder Pro Tools, Audacity, Logic Pro en meer.

“Ik was zo onder de indruk van de kwaliteit van de producten bij Technics Vingers. Ze hebben een eenvoudig proces dat mijn leerlingen en ik hebben geholpen om onze doelen te bereiken. Bedankt Technics Vingers!”

— Tommy van der Steen


Neem contact met ons op

Heb je vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze pagina.

Locatie

Technics Vingers
Enschede, Overijssel, Nederland


Over ons

Technics Vingers is een audio producent gevestigd in Enschede, Overijssel. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van audio producten voor bedrijven, muzikanten en organisaties. Wij hebben een klein, maar professioneel team van experts die klanten helpen met het leveren van topkwaliteit audioproducten. Onze audio experts staan ​​klaar om allerlei zakelijke audio-oplossingen en -diensten aan te bieden. Wij geloven in de kracht van de prestaties van audio-apparatuur op hoog niveau. Wij leveren audio-oplossingen die aan de verwachtingen van de klanten voldoen. Onze missie is om de techniek toegankelijk te maken voor iedereen.